Baterije Herz (118)

Baterije sa grejačem (6)

Baterije za bide (33)

Baterije za kadu (291)

Baterije za lavabo (192)

Baterije za sudoperu (231)

Dodaci (102)

Ideal Standard (4)

Konzole (33)

Rezervni delovi za baterije (104)

Rosan (505)

Slavine ili Baterije za kadu, Baterije za Lavabo, Baterije za Bide, Baterije za Sudoperu

Slavine kao nezaobilazan element u svakom kupatilu zahtevaju posebnu pažnju prilikom kupovine. Veliki izbor slavina daje kupcu mogućnost da odabere onu koja je u skladu sa željama, potrebama i naravno namenom. Slavine za umivaonik nudimo u više različitih boja, oblika, materijala. Tu su slavine za višim i nižim izlivom, kao i one sa fleksibilnim izlivom. Osim toga, pored standardne hrom sjsjne završnice, nudimo i slavine crne boje, zlatne ili bele boje. Kada su slavine za kadu ili tuš kabinu u pitanju, takođe je veliki izbor oblika, materijala i boja. Dodatno, kada su slavine za tuš kabine u pitanju, nudimo standardne slavine sa izlivom, tuš ručicom, usponskim tušem, ali i ugradne elemente, gde svaki od navedenih ima svoje posebno mesto na zidu kabine. Iako, ne tako čest element u kupatilima, bide, nudimo slavine i za ovaj komad sanitarije. Kao i za prethodno pomenute slavine, i slavina za bide se može birati po boji, dizajnu, materijalu, kako bi bila u skladu sa ostatkom kupatila.

Zbog veoma visokog nivoa tvrdoće vode, delovi slavina često nakon određenog vremena dotraju, pa je neophodno zameniti ih. Nudimo veliki izbor mešača, perlatora, brinox creva.

Za bolji komfor i veću funkcionalnost kupatila, nudimo i dodatne elemente kao što su: držači tuša, tuš ruže, tuš sreva, držače sapuna, zidne šipke  i sl. Naravno, nudimo i rezervne delove: tuš ručice, izlive i drugo.