Приказ 1–12 од 46 резултата

Приказати 9 24 36
Филтрирано од

  Potrebna vam je ugradnja?

  Tendance držač peškira metal bambus

  3.549,00 RSD sa PDV
  Tendance dvostruki držač peškira predstavlja moderno i praktično rešenje za Vaše kupatilo. Iskoristite dve prečke kako biste uredno odložili i osušili peškire. Dvostruki držač je izrađen od kvalitetnog metala sa prečkama od bambusa, elegantnog dizajna u beloj ili crnoj boji, daće originalni pečat Vašem kupatilu. Dimenzije: 53x20x82cm Mateijal: metal, bambus Boja proizvoda: crno ili belo i boja bambusa

  Tendance držač peškira samostojeći

  3.860,00 RSD sa PDV
  Praktični Tendance samostojeći držač peškira sa 2 prečke. Dimenzije: 36 x 4,5 x 81 cm Mateijal: metal Boja proizvoda: Crna

  Tendance Cebu ormarić za umivaonik 9900704

  TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ 70X60X30CM MDF/BAMBUS CRNA

  Tendance kupatilski ormarić sa dvoje vrata i jednom policom iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ormarić se savršeno uklapa u često neiskorišćen prostor ispod umivaonika, a iza vrata se nalazi polica na koju možete odložiti sve neophodne kupatilske aksesoare. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 70 x 60 x 30 cm.

  Tendance Cebu držač toalet papira 9912704

  TENDANCE CEBU DRŽAČ TOALET PAPIRA SA OSTAVOM 95X18X18CM MDF/BAMBUS CRNA

  Tendance držač toalet papira sa ostavom iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Uski ormarić posebne namene ima otvoreni prostor gde se nalazi cev za odlaganje toaletnog papira, a prostor za skladištenje ostalog toaletnog papira i drugih kupatilskih aksesoara predviđen je iza vrata gde se nalazi polica koja deli taj prostor na dva dela. Gornji deo možete takođe iskoristiti za odlaganje dekorativnih sitnica. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 95 x 18 x 18 cm.

  Tendance Cebu stalak 9934704

  TENDANCE CEBU KUPATILSKI STALAK SA 3 POLICE 90X45X35CM MDF/BAMBUS CRNA

  Tendance kupatilski stalak sa tri police iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ovaj piramidalni stalak sadrži 3 otvorene police koje Vam pružaju dovoljno prostora za odlaganje svih neophodnih kupatilskih aksesoara, kako dekorativnih, tako i onih koje svakodnevno koristite i volite da su Vam na dohvat ruke. Stalak je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 90 x 45 x 35 cm.

  Tendance Cebu ormarić sa policom i vratima 9901704

  12.000,00 RSD sa PDV

  TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ SA 3 POLICE I VRATIMA 173X34X30CM MDF/BAMBUS CRNA

  Tendance kupatilski ormarić sa tri police i vratima iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ormarić Vam pruža 3 otvorene police, kao i zatvoreni deo koji Vam osiguravaju dovoljno prostora za odlaganje svih neophodnih kupatilskih aksesoara. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 173 x 34 x 30 cm.

  Tendance Cebu ormarić sa policom 9902704

  7.500,00 RSD sa PDV

  TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ SA 1 POLICOM I VRATIMA 90X34X30CM MDF/BAMBUS CRNA

  Tendance kupatilski ormarić sa jednom policom i vratima iz kolekcije Cebu je moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ovaj ormarić predstavlja jednostavno i dekorativno rešenje za odlaganje svih neophodnih kupatilskih aksesoara. Otvorenu policu iskoristite za svakodnevne predmete koje volite da su Vam na dohvat ruke, a gornja polica je idealna za dekorativne sitnice. Na polici iza vrata možete uredno čuvati Vaše peškire i tako ih zaštiti od vlage i prašine. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 90 x 34 x 30 cm.

  Tendance Cebu ormarić 9904704

  TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ SA 1 POLICOM I VRATIMA 173X60X21.5CM MDF/BAMBUS CRNA

  Tendance kupatilski ormarić sa vratima i jednom policom iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ovaj ormarić Vam omogućava najbolju upotrebu prostora i savršen je za manja kupatila. Savršeno se uklapa iznad WC šolje štedeći podni prostor. Ukoliko Vam se dimenzije poklapaju, ovaj ormarić takođe možete postaviti iznad veš mašine. Ormarić je opremljen jednom otvorenom policom na koju možete odložiti korpice, toaletni papir, kao i ostale kupatilske aksesoare. Iznad otvorene police se nalazi ormarić sa dvoje vrata i policom koja Vam omogućava dodatno i sakriveno odlaganje kupatilskih predmeta. Izrađen od kvalitetnog medijapana, a topla boja bambusa doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 173 x 60 x 21,5 cm. UPOZORENJE: Kako bi se sprečilo prevrtanje, ovaj ormarić se mora sastaviti sa uključenim priborom za montiranje na zid.

  Tendance Cebu ormarić 9906237

  TENDANCE CEBU KUPATILSKI ROTIRAJUĆI ORMARIĆ SA OGLEDALOM I POLICAMA 169.5X36CM MDF/BAMBUS CRNA

  Tendance rotirajući ormarić sa ogledalom i 5 polica predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Sadrži dve otvorene police, a ogledalo ima i dodatnu funkciju ormarića koji krije prostor sa 3 police. Ormarić sadrži čak 5 polica koje Vam osiguravaju dovoljno prostora za odlaganje svih predmeta po želji, za ukrašavanje i ulepšavanje, kao i za sve neophodne kupatilske aksesoare koji će ostati zaštićeni od vlage i prašine iza vrata sa ogledalom. Sa bočne strane se nalazi vešalica sa dve kukice kako biste okačili pešir ili komad odeće po želji. Uživajte u funkcionalnosti ovog ormarića i dok uživate u ulepšavanju sebe, ulepšajte i Vaš dom. Ormarić je izrađen od kvalitetnog medijapana, a elegeantna crna boja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 169,5 x 36 cm.

  Tendance Five komoda sa policama Modul 174650

  Original price was: 6.300,00 RSD.Current price is: 5.040,00 RSD. sa PDV
  Five komoda predstavlja idealno rešenje za Vaše kupatilo. Opremljena jednom policom koja Vam omogućava dva zasebna dela za uredno i organizovano odlaganje svih neophodnih kupatilskih potrepština. Izrađen od kvalitetnog medijapana, inovativnog dizajna u toploj boji bambusa koja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Montaža je jednostavna, a uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzija: 45x35x70cm.

  Tendance Five komoda sa ogledalom Modul 174653

  7.999,00 RSD sa PDV
  Five komoda sa ogledalom sa kliznim vratima predstavlja idealno rešenje za Vaše kupatilo. 7 polica kojim je opremljena Vam osiguravaju dovoljno prostora za odlaganje neophodnih kupatilskih potrepština, a klizna vrata štede prostor. Izrađen od kvalitetnog medijapana, inovativnog dizajna u toploj boji bambusa koja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Montaža je jednostavna, a uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzija:54x20x44,5cm.

  Tendance Five komoda sa ogledalom Modul 174652

  Original price was: 7.999,00 RSD.Current price is: 6.400,00 RSD. sa PDV
  Five komoda sa ogledalom predstavlja idealno rešenje za Vaše kupatilo. Opremljena jednom policom koja Vam omogućava dva zasebna dela za uredno i organizovano odlaganje svih neophodnih kupatilskih potrepština. Integrisano ogledalo na vratima je neophodno za potpuni izgled kupatila. Izrađen od kvalitetnog medijapana, inovativnog dizajna u toploj boji bambusa koja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Montaža je jednostavna, a uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzija: 45x38x55cm.

  Tendance setovi kupatilskog nameštaja za prepoznatljivim Bambus dezenom frontova. Kvalitetan medijapan u kombinaciji bele  boje i dezena babmusa, primamljivi su za veliki broj kupaca. Lako se kombinuje u uklapa, bilo kao pojedinačni komadi nameštaja, bilo kao komplatan set za opremanje kupatila.