Приказани сви од укупно 2 резултата

Приказати 9 24 36
Филтрирано од

  Potrebna vam je ugradnja?

  Wijas bojler Perfect 7000

  18.720,00 RSD sa PDV
  Perfect 7000 protočni bojleri su bojleri od 7 kV dizajnirani za rad na 400V. Namenjeni su za snabdevanje toplom vodom umivaonika, lavaboa i tuševa. Zahvaljujući znatno većoj snazi u poređenju sa drugim grejačima ovog tipa projektovanim za rad na 230V, moguće je koristiti jedan grejač za snabdevanje toplom vodom, na primer, umivaonika i tuša. Jedini uslov koji treba ispuniti je da ih postavite ne dalje od 2 metra jedan od drugog. Struktura grejnog elementa omogućava njegovo stalno izlaganje pritisku do 0,65 MPa. Zbog toga se na grejač može postaviti bilo koja vrsta baterije za slavinu pod pritiskom. Uređaj se montira korišćenjem fleksibilnih creva sa gumenim zaptivkama. Male dimenzije i lakoća montaže omogućavaju brzu montažu i skrivanje, na primer, u kupatilu ispod umivaonika. Trožilni sistem (dvofazne žice i zaštitno uzemljenje) je jedini zahtev. Tradicionalni prekidački mehanizam na spiralnom grejnom elementu je eliminisan kako bi se smanjila veličina uređaja i poboljšala njegova pouzdanost. Zamenjen je elektronskim koji se sastoji od elektronskog sistema koji kontroliše performanse grejača, senzora protoka vode sa reed prekidačem i elektronskog prekidača za napajanje .

  Wijas bojler Perfect 450

  16.728,00 RSD sa PDV
  PERFECT 450 protočni (bez pritiska) bojleri namenjeni su za snabdevanje toplom vodom umivaonika i lavaboa. Ovi grejači se odlikuju lakoćom montaže i imaju udoban ventil za regulaciju temperature što je neuobičajeno kod drugih grejača ovog tipa. Zahvaljujući golom grejnom elementu, topla voda teče odmah nakon otvaranja slavine. Štaviše, uređaj troši struju samo tokom potrošnje vode i ima 98,2% toplotnog kapaciteta. Sve gore navedene karakteristike čine ove grejače pogodnim za uštedu energije. Struktura grejnog elementa štiti uređaj od začepljenja usled nakupljanja kamenca iz tvrde vode. PERFECT  bojleri sadrže senzor protoka vode sa prekidačem i elektronski prekidač za napajanje koji su neuporedivo izdržljiviji od mehaničkih prekidača (npr. releja). Kao rezultat toga, svi nepouzdani mehanički delovi koji se koriste u tradicionalnim grejačima su eliminisani. Zahvaljujući ugradnji svih ovih rešenja, uspeli smo da kreiramo najmanji i najefikasniji protočni bojler na tržištu.

  WIJAS S.J. je porodično preduzeće osnovano 1971. 1980. godine počinje proizvodnja bele tehnike. Godine 1998. VIJAS S.J. počeo da proizvodi SAVRŠENE bojlere. Zahvaljujući stalnom unapređenju naših proizvoda, bojleri koje proizvodimo odlikuju se pouzdanošću, visokom kvalitetom izrade i malim dimenzijama.