Приказани сви од укупно 12 резултата

Приказати 9 24 36
Филтрирано од

  Potrebna vam je ugradnja?

  Rosan Baterija Blau B139100B

  5.970,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna crna slavina za bide, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B139100

  4.800,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna hrom slavina za bide, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138103B

  5.900,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna crna slavina za sudoperu za električni prelivni bojler, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138103

  4.700,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Jednoručna hrom slavina za sudoperu za električni prelivni bojler, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138100B

  5.350,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna crna slavina za sudoperu, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138100

  4.150,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Jednoručna hrom slavina za sudoperu, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B137100B

  6.350,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna hrom slavina za tuš kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B137100

  5.150,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna hrom slavina za tuš kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B133100B

  7.050,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna hrom slavina za kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B133100

  5.900,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna hrom slavina za kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B130100B

  5.900,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna crna slavina za umivaonik, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B130100

  4.700,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna hrom slavina za umivaonik, montira se na jedan otvor.