IZDVAJAMO

BelliSlimo Cloud 80

Odlikuje ga intuitivno programiranje i nadzor pomoću aplikacije TESY Cloud, dostupne za iOS i Android. BelliSlimo Cloud je visokotehnološki dvostruki rezervoar za grejanje vode koji kombinuje ekskluzivni italijanski dizajn, tanku siluetu sa 28 cm dubine za jednostavnu ugradnju i vrhunski komfor.

Tesy smart bojler Bellislimo

Pogledajte najnovije proizvode u našoj ponudi na jednom mestu!

Tendance Cebu ormarić za umivaonik 9900704

8.300,00 RSDsa PDV

TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ 70X60X30CM MDF/BAMBUS CRNA

Tendance kupatilski ormarić sa dvoje vrata i jednom policom iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ormarić se savršeno uklapa u često neiskorišćen prostor ispod umivaonika, a iza vrata se nalazi polica na koju možete odložiti sve neophodne kupatilske aksesoare. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 70 x 60 x 30 cm.

Tendance Cebu držač toalet papira 9912704

3.750,00 RSDsa PDV

TENDANCE CEBU DRŽAČ TOALET PAPIRA SA OSTAVOM 95X18X18CM MDF/BAMBUS CRNA

Tendance držač toalet papira sa ostavom iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Uski ormarić posebne namene ima otvoreni prostor gde se nalazi cev za odlaganje toaletnog papira, a prostor za skladištenje ostalog toaletnog papira i drugih kupatilskih aksesoara predviđen je iza vrata gde se nalazi polica koja deli taj prostor na dva dela. Gornji deo možete takođe iskoristiti za odlaganje dekorativnih sitnica. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 95 x 18 x 18 cm.

Tendance Cebu stalak 9934704

6.350,00 RSDsa PDV

TENDANCE CEBU KUPATILSKI STALAK SA 3 POLICE 90X45X35CM MDF/BAMBUS CRNA

Tendance kupatilski stalak sa tri police iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ovaj piramidalni stalak sadrži 3 otvorene police koje Vam pružaju dovoljno prostora za odlaganje svih neophodnih kupatilskih aksesoara, kako dekorativnih, tako i onih koje svakodnevno koristite i volite da su Vam na dohvat ruke. Stalak je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 90 x 45 x 35 cm.

Tendance Cebu ormarić sa policom i vratima 9901704

11.450,00 RSDsa PDV

TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ SA 3 POLICE I VRATIMA 173X34X30CM MDF/BAMBUS CRNA

Tendance kupatilski ormarić sa tri police i vratima iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ormarić Vam pruža 3 otvorene police, kao i zatvoreni deo koji Vam osiguravaju dovoljno prostora za odlaganje svih neophodnih kupatilskih aksesoara. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 173 x 34 x 30 cm.

Tendance Cebu ormarić sa policom 9902704

6.999,00 RSDsa PDV

TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ SA 1 POLICOM I VRATIMA 90X34X30CM MDF/BAMBUS CRNA

Tendance kupatilski ormarić sa jednom policom i vratima iz kolekcije Cebu je moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ovaj ormarić predstavlja jednostavno i dekorativno rešenje za odlaganje svih neophodnih kupatilskih aksesoara. Otvorenu policu iskoristite za svakodnevne predmete koje volite da su Vam na dohvat ruke, a gornja polica je idealna za dekorativne sitnice. Na polici iza vrata možete uredno čuvati Vaše peškire i tako ih zaštiti od vlage i prašine. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 90 x 34 x 30 cm.

Tendance Cebu ormarić 9904704

11.850,00 RSDsa PDV

TENDANCE CEBU KUPATILSKI ORMARIĆ SA 1 POLICOM I VRATIMA 173X60X21.5CM MDF/BAMBUS CRNA

Tendance kupatilski ormarić sa vratima i jednom policom iz kolekcije Cebu predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Ovaj ormarić Vam omogućava najbolju upotrebu prostora i savršen je za manja kupatila. Savršeno se uklapa iznad WC šolje štedeći podni prostor. Ukoliko Vam se dimenzije poklapaju, ovaj ormarić takođe možete postaviti iznad veš mašine. Ormarić je opremljen jednom otvorenom policom na koju možete odložiti korpice, toaletni papir, kao i ostale kupatilske aksesoare. Iznad otvorene police se nalazi ormarić sa dvoje vrata i policom koja Vam omogućava dodatno i sakriveno odlaganje kupatilskih predmeta. Izrađen od kvalitetnog medijapana, a topla boja bambusa doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Ormarić je izrađen od kombinacije kvalitetnog medijapana i bambusa, a moderni dizajn u boji svetlog drveta sa crnim okvirom doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 173 x 60 x 21,5 cm. UPOZORENJE: Kako bi se sprečilo prevrtanje, ovaj ormarić se mora sastaviti sa uključenim priborom za montiranje na zid.

Tendance Cebu ormarić 9906237

13.800,00 RSDsa PDV

TENDANCE CEBU KUPATILSKI ROTIRAJUĆI ORMARIĆ SA OGLEDALOM I POLICAMA 169.5X36CM MDF/BAMBUS CRNA

Tendance rotirajući ormarić sa ogledalom i 5 polica predstavlja moderno i idealno rešenje za Vaše kupatilo. Sadrži dve otvorene police, a ogledalo ima i dodatnu funkciju ormarića koji krije prostor sa 3 police. Ormarić sadrži čak 5 polica koje Vam osiguravaju dovoljno prostora za odlaganje svih predmeta po želji, za ukrašavanje i ulepšavanje, kao i za sve neophodne kupatilske aksesoare koji će ostati zaštićeni od vlage i prašine iza vrata sa ogledalom. Sa bočne strane se nalazi vešalica sa dve kukice kako biste okačili pešir ili komad odeće po želji. Uživajte u funkcionalnosti ovog ormarića i dok uživate u ulepšavanju sebe, ulepšajte i Vaš dom. Ormarić je izrađen od kvalitetnog medijapana, a elegeantna crna boja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Proizvod nije montiran, a sama montaža je jednostavna i uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzije: 169,5 x 36 cm.

Tendance Five komoda sa policama Modul 174650

6.999,00 RSDsa PDV
Five komoda predstavlja idealno rešenje za Vaše kupatilo. Opremljena jednom policom koja Vam omogućava dva zasebna dela za uredno i organizovano odlaganje svih neophodnih kupatilskih potrepština. Izrađen od kvalitetnog medijapana, inovativnog dizajna u toploj boji bambusa koja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Montaža je jednostavna, a uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzija: 45x35x70cm.

Tendance Five komoda sa ogledalom Modul 174653

7.999,00 RSDsa PDV
Five komoda sa ogledalom sa kliznim vratima predstavlja idealno rešenje za Vaše kupatilo. 7 polica kojim je opremljena Vam osiguravaju dovoljno prostora za odlaganje neophodnih kupatilskih potrepština, a klizna vrata štede prostor. Izrađen od kvalitetnog medijapana, inovativnog dizajna u toploj boji bambusa koja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Montaža je jednostavna, a uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzija:54x20x44,5cm.

Tendance Five komoda sa ogledalom Modul 174652

7.999,00 RSDsa PDV
Five komoda sa ogledalom predstavlja idealno rešenje za Vaše kupatilo. Opremljena jednom policom koja Vam omogućava dva zasebna dela za uredno i organizovano odlaganje svih neophodnih kupatilskih potrepština. Integrisano ogledalo na vratima je neophodno za potpuni izgled kupatila. Izrađen od kvalitetnog medijapana, inovativnog dizajna u toploj boji bambusa koja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Montaža je jednostavna, a uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzija: 45x38x55cm.

Tendance Five komoda sa vratima Modul 174651

7.999,00 RSDsa PDV
Five komoda sa vratima predstavlja idealno rešenje za Vaše kupatilo. Opremljena jednom policom koja Vam omogućava dva zasebna dela za uredno i organizovano odlaganje svih neophodnih kupatilskih potrepština. Izrađen od kvalitetnog medijapana, inovativnog dizajna u toploj boji bambusa koja doprinosi vizuelnom izgledu Vašeg kupatila. Održavanje je lako, samo prebrišite vlažnom krpom i neinvazivnim sredstvom za čišćenje. Montaža je jednostavna, a uputstvo se nalazi u pakovanju. Dimenzija: 45x38x70cm.

Tuš kada Alfa

20.100,00 RSD24.300,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. Dimenzije:
 • 70 x 70 cm
 • 70 x 90 cm
 • 90 x 80 cm
 • 110 x 80 cm
 • 110 x 75 cm
 • 120 x 80 cm
 • 120 x 90 cm

Tuš kada Saturn

29.600,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. Dimenzije:
 • 120 x 80 cm

Tuš kada Pluton

28.200,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. Dimenzije:
 • 110 x 80 cm

Tuš kada Merkur

27.250,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. Dimenzije:
 • 110 x 70 cm

Tuš kada Uran

22.550,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. Dimenzije:
 • 90 x 90 cm

Tuš kada Jupiter

22.550,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. U ponudi su modeli: leva i desna. Dimenzije:
 • 90 x 90 cm

Tuš kada Mars

20.800,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. Dimenzije:
 • 80 x 80 cm

Tuš kada Elena

23.350,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. U ponudi su modeli: leva i desna. Dimenzije:
 • 110 x 80 cm

Tuš kada Zaobljena duboka

21.800,00 RSD23.200,00 RSDsa PDV
Akrilna tuš kada je ojačana poliesterskim kompozitom uz dodatno ojačanje dna kade. Dimenzije:
 • 80 x 80 cm
 • 90 x 90 cm

Ferro ugradna baterija za kadu Fiesta/BFI7P

7.795,00 RSDsa PDV
Jednoručna slavina za kadu iz linije Fiesta. Keramički mešač, automatski prebacivač sa izliva na tuš, regulator mlaza vode M24x1, ekscentri za postavljanje (G½ razmak između tople i hladne vode 150 ± 20 mm). Hrom završna obrada. Materijal: mesing-hrom
Garancija: 5 godina (na telo i na keramički mešač)

Ferro ugradna baterija za kadu Fiesta/BFI7P2BOX

19.340,00 RSDsa PDV
Jednoručna slavina za kadu iz linije Fiesta. Keramički mešač, automatski prebacivač sa izliva na tuš, regulator mlaza vode M24x1, ekscentri za postavljanje (G½ razmak između tople i hladne vode 150 ± 20 mm). Hrom završna obrada. Materijal: mesing-hrom
Garancija: 5 godina (na telo i na keramički mešač)

Ferro ugradna baterija za kadu Fiesta/BFI7P3BOX

21.195,00 RSDsa PDV
Jednoručna slavina za kadu iz linije Fiesta. Keramički mešač, automatski prebacivač sa izliva na tuš, regulator mlaza vode M24x1, ekscentri za postavljanje (G½ razmak između tople i hladne vode 150 ± 20 mm). Hrom završna obrada. Materijal: mesing-hrom
Garancija: 5 godina (na telo i na keramički mešač)

Ferro baterija za bide Fiesta/BFI6

7.380,00 RSDsa PDV
Jednoručna slavina za umivaonik iz linije Fiesta. Keramički mešač, regulator mlaza vode M24x1, fleksibilni konektori G3/8 – M10k1. Hrom završna obrada. Materijal: mesing-hrom
Garancija: 5 godina (na telo i na keramički mešač)

Ferro baterija za umivaonik Fiesta/BFI2L

12.870,00 RSDsa PDV
Jednoručna slavina za umivaonik iz linije Fiesta. Keramički mešač, regulator mlaza vode M24x1, fleksibilni konektori G3/8 – M10k1. Hrom završna obrada. Materijal: mesing-hrom
Garancija: 5 godina (na telo i na keramički mešač)

Ferro baterija za kadu Fiesta/BFI1

8.955,00 RSDsa PDV
Jednoručna slavina za kadu iz linije Fiesta. Keramički mešač, automatski prebacivač sa izliva na tuš, regulator mlaza vode M24x1, ekscentri za postavljanje (G½ razmak između tople i hladne vode 150 ± 20 mm). Hrom završna obrada. Materijal: mesing-hrom
Garancija: 5 godina (na telo i na keramički mešač)

Kupatilski ormarić Sharp 65

13.950,00 RSD25.800,00 RSDsa PDV
Set za kupatilo, Sharp 65. Dimenzije:  Ormarić sa umivaonikom - 65.5 x 46 x 52 Ogledalo - 60 x 67 x 15 Vertikala - 165 x 35 x 30

Hana 55

11.600,00 RSD19.200,00 RSDsa PDV
Cene su date pojedinačno za svaki element.
 • Ogledalo dimenzije:  55×70
 • Lavabo dimenzije: 55×85
 • Vertikala dimenzije: 35×190, 50x190
Materijal: Medijapan, iverica Zaštićena poliuretanom

WC daska Ferro Štene

5.200,00 RSDsa PDV
Wc daska od medijapana  sa dezenom sa kucama. Materijal: sedište i poklopac su od medijapana, šarka je od hromiranog mesinga Boja: dezen kuce. Dimenzije: 440 x 375 mm.  

WC daska Ferro Delfin

5.200,00 RSDsa PDV
Wc daska od medijapana  u plavim tonovima sa dezenom delfina.   Materijal: sedište i poklopac su od medijapana, šarka je od hromiranog mesinga Boja: plavi tonovi dezena sa delfinom. Dimenzije: 440 x 375 mm.  

WC daska Ferro Soft Close

5.350,00 RSDsa PDV
Wc daska od medijapana  u beloj boji. Tehnologija „soft close – quick release“. Materijal: sedište i poklopac su od medijapana, šarka je od hromiranog mesinga Boja: bela Dimenzije: 440 x 375 mm.

WC daska Ferro Tamni Hrast

3.950,00 RSDsa PDV
Wc daska od medijapana  u dezenu imitacije drveta. Materijal: sedište i poklopac su od medijapana, šarka je od hromiranog mesinga. Dimenzije: 440 x 375 mm.

WC daska Ferro Bambus

3.950,00 RSDsa PDV
Wc daska od medijapana  u dezenu imitacije drveta. Materijal: sedište i poklopac su od medijapana, šarka je od hromiranog mesinga

Polica za tuš kabinu Walk-in hrom

8.800,00 RSDsa PDV
Polica za šampone i pribor za tuširanje , montaža na već postavljenu Walk in tuš kabinu.

Polica za tuš kabinu Walk-in crna

9.350,00 RSDsa PDV
Polica za šampone i pribor za tuširanje , montaža na već postavljenu Walk in tuš kabinu. Polica crne boje

LED ogledalo BeNICE-DF35

9.936,00 RSDsa PDV
Ogledalo sa Led svetlom, sa utikačem sa struju, paljenje svetla na dodir „touch“ Dimenzija: 70x50x3,5 cm Debljina stakla ogledala: 5 mm

LED ogledalo BeNICE-ZL04

12.400,00 RSDsa PDV
Okruglo ogledalo sa Led svetlom, sa utikačem sa struju, paljenje svetla na dodir „touch“ Dimenzija: prečnik 60x3,5 cm Debljina stakla ogledala: 5 mm

LED ogledalo BeNICE-ZL01

17.700,00 RSDsa PDV
Okruglo ogledalo sa Led svetlom, sa utikačem sa struju, paljenje svetla na dodir „touch“ Dimenzija: prečnik 60x3,5 cm Debljina stakla ogledala: 5 mm

LED ogledalo BeNICE-DF66

15.600,00 RSDsa PDV
Ogledalo sa Led svetlom, sa utikačem sa struju, paljenje svetla na dodir „touch“ Dimenzija: 80x60x3,5 cm Debljina stakla ogledala: 5 mm