Приказ 1–12 од 855 резултата

Приказати 9 24 36
Филтрирано од

  Potrebna vam je ugradnja?

  Rosan Stolz Baterija 137401

  14.300,00 RSD sa PDV
  Baterija za tuš kadu sa sklopivim izlivom i tuš ručicom. Hrom sjajna završnica.

  Rosan Baterija Blau B139100B

  5.970,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna crna slavina za bide, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B139100

  4.800,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna hrom slavina za bide, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138103B

  5.900,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna crna slavina za sudoperu za električni prelivni bojler, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138103

  4.700,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Jednoručna hrom slavina za sudoperu za električni prelivni bojler, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138100B

  5.350,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna crna slavina za sudoperu, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B138100

  4.150,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna domaćinstva. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kuhinja. Jednoručna hrom slavina za sudoperu, montira se na jedan otvor.

  Rosan Baterija Blau B137100B

  6.350,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna hrom slavina za tuš kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B137100

  5.150,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna hrom slavina za tuš kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B133100B

  7.050,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna hrom slavina za kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B133100

  5.150,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Jednoručna hrom slavina za kadu, montira se na zid.

  Rosan Baterija Blau B130100B

  5.900,00 RSD sa PDV
  Serija slavina Blau se uklapa u moderna kupatila. Zaobljene oštre linije svojom jednostavnošću omogućavaju da ova linija može da se uklopi u različite stilove kupatila. Crne slavine serije Blau proširuju kolekciju slavina crne boje. Jednoručna crna slavina za umivaonik, montira se na jedan otvor.
  Rosan logo

  Proizvođač: ROSAN ARMATURE D.O.O. iz Kanjiže je kompanija koja se bavi proizvodnjom kupatilskih baterija i proizvoda srodnih kategorija rađenih po zahtevima tržišta, uzimajući u obzir i specifične potrebe pojedinih korisnika naših proizvoda.

  GARANCIJA:

  Rosan Armature doo na svoje proizvode odobrava proizvođačku garanaciju na svoje proizvode zavisno od grupe proizvoda u trajanju od:

  • BATERIJE - 60 MESECI
  • TERMOSTATSKE BATERIJE - 25 MESECI
  • VENTILI - 25 MESECI