Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Prikaži opcije
Prikazati 9 24 36

Mellerud buđ eliminator bez mirisa

820,00рсд sa PDV
Još jedan Mellerud proizvod za dnevne, spavaće i dečije sobe. . Sredstvo na bazi aktivnog kiseonika, ne sadrži hlor i neutralnog je mirisa. Uklanja buđ, gljivice i alge, mahovinu, mrlje od vlage, bakterije i spore sa tapeta, maltera, zidova, fugni, pločica, drveta, kamena, plastike i tekstila. Pakovanje 500ml. 
Mellerud čistač fugne
Zatvori

Mellerud čistač fugni

740,00рсд sa PDV
Specijalno sredstvo za čišćenje zidne i podne fugne na pločicama od prljavih naslaga, prašine, masnoće i slilno.  Oslobađa zidne i podne fugne na pločicama od masti i ulja, raznoraznih ostataka, prljavih naslaga itd. Za fugne na pločicama i prirodnom kamepnu u kupatilima i kuhinji.
Pakovanje 500ml. 

Mellerud čistač tuš kabina

715,00рсд sa PDV
Mellerud čistač tuš kabina odstranjuje ostatke vodenog kamenca i sapuna sa staklenih porvšina tuš kabine. Potrebno je nakon tuširanja poprskati kabinu i pustiti da sredstvo počne da deluje, zatim isprati vodom i to je sve! Pri jako prljavim površinama, površinu dodatno prebrišite sunđerom. Mellerud čistač tuš kabina se ne preporučuje za upotrebu kod pločica koje su osetljive na kiselinu; poput prirodnog kamena koji sadrži krečnjak, kao što je mermer. Pakovanje 500ml.