Prikaz 1–12 od 13 rezultata

Prikazati 9 24 36

Potrebna vam je ugradnja?

Epoxy Max Git za 1001 popravku

420,00 RSD sa PDV
Epoxy Max – Git za 1001 popravku je dvokomponentna masa sa epoksidnim punjenjem, nakon stvdnjavanja čvrsta kao kamen. Namenjen je za popravke u i oko kuće, automobilima, brodovima, mašinama i alatima. Lepi, spaja, popunjava, fiksira, vezuje, puni i zaptiva naprsline i otvore u kamenu, drvetu, čeliku, metalu, zidovima, plastici… Pogodan za zaptivanje rupa na radijatorima, hladnjacima, rezervoarima. Brzo se steže i nije potrebno dodatno učvršćivanje spoja. Može se koristiti i kao tipl za popunjavanje rupa za šrafove. NAPOMENA: Ne koristi se za plastične predmete od polietilena i polipropilena.  

Sanitarna traka za kadu 40mm x 2.40m

1.100,00 RSD sa PDV
Samolepljiva zaptivna traka. Dekorativna, vodootporna traka za zaptivanje spojeva, kada, tuš kabina, podova, itd. Trajno lepi i dobro zaptiva. Otporna na kućne deterdžente. Dimenzije: 40 mm x 2,4 m

Čistač mebla i tepiha

520,00 RSD sa PDV
Astonish Specialist - Lotus Flower, čistač mebla i tepiha. Pakovanje: 750ml Snažno uklanja mrlje i prljavštinu, ne oštećujući tkaninu. Idealan za uklanjanje mrlja sa površina koje je teško ili nemoguće oprati u veš mašini, kao što su tepisi, zavese, stolice, kreveti... Čisti dubinske mrlje i neutrališe neprijatne mirise. Pogodan je za vunu i sintetičke tkanine. Ne preporučuje se upotreba na kožnim površinama. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nežno obrisati ili usisati višak prljavštine sa površine. Poprskati mrlje. Nežno utapkati sunđerom ili krpom. Obrisati ćistom krpom ili sunđerom. Usisati kada se potpuno osuši. NAPOMENA: Pre upotrebe proverite postojanost boje na malom, neupadljivom delu. Ne trljati grubom četkom po površini da se ne bi oštetila tkanina. Ne koristiti na kožnim površinama. Čuvati van domašaja dece.

Mellerud čistač kamenca i mrlja od urina 1l

810,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Ovo sredstvo za čišćenje mrlja od urina i vodenog kamenca , odstranjuje brzo i efikasno urinski kamenac , sapunasti kamenac i mrlje od rđe. Sredstvo je namenjeno za čišćenje toaleta, bidea, pisora i sanitarnih prostorija. UPUTSTVO: Ovo sredstvo za odstranjivanje vodenog kamenca i mrlja od urina , nanositi na površinu prskalicom ili u zavisnosti od stepena zaprljanja. Sipati 1-2 šoljice nerazređenog sredstva u wc šolju ili pisoar. Ostaviti sredstvo da deluje na zaprljanje i tek posle toga površinu oribati wc četkom . Temeljno isprati vodom . Pri jačim zaprljanjima ili starijim naslagama kamenca , eventualno ponoviti celi postupak čišćenja. NAPOMENA: Ovo sredstvo ne koristiti na površinama koje su osteljive na površine. Pre upotrebe isprobati na neupadljivom mestu .

Mellerud čistač cementnih ostataka 1l

725,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Čistač cementnih ostataka odstranjuje brzo i efikasno ispupčenja nastala pojavom šalitre. Ovo sredstvo samo od sebe čisti prljavštinu sa keramičkih pločica, prirodnog kamena bez krečnjaka poput granita, kvarcita, preradjenog kamena. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Površinu navlažiti lagano vodom. Sredstvo naneti na površinu nerazređeno, i to prskalicom ili sunđerom. Pustiti da površina upije naneto sredstvo, i tek nakon toga izribati jako četkom i isprati sa puno vode. Prilikom radnog postupka ne dopustiti da se površina čišćenja osuši. 1 litra je dovoljna za oko 10-15m² , zavisno od zaprljanosti površine. NAPOMENA: Ovo sredstvo se ne primenjuje na pločicama i površinama koje su osetljive na kiseline, poput mermera, različitih granita, emajla i hroma. Pre upotrebe sredstvo isprobati na manje vidljivom mestu. Armature i metalne predmete pokriti za vreme upotrebe ovog sredstva.

Mellerud čistač silikona 250 ml

1.110,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Bez ostataka odstranjuje sveže i stvrdnute slojeve silikona sa npr. akrila, stakla, keramičkih pločica, cotto pločica, drveta, emajla, porcelana i drugih površina otpornih na kiseline. UPUTSVTO: Pre upotrebe promućkati proizvod. Najpre iseći slojeve silikona strugačem silikona. Posle toga na preostali sloj četkom ravnomerno nanetI Mellerud čistač silikona. Ne koristiti previše štedljivo. Kod malih ostataka silikona dovoljno je vreme delovanja od otprilike 1h. Kod tvrdokornih naslaga trebalo bi se  pridržavati vremena delovanja od 12h. Posle vremena delovanja, špahtlom mehanički odstraniti odvojeni silikon i obrisati krpom. Prema potrebi ponoviti primenu . NAPOMENA: Ne primenjivati na površinama osetljivim na kiseline kao što su prirodni i veštački kamen koji sadrži kreč npr. mermer, terrazzo ili razni tamni graniti. Na prirodnom kamenu može da izazove promenu boje. Na emajlu i hromu ostaviti da deluje max 1h. Uvek prethodno ispitati osetljivost površine na neupadljivom mestu .

Mellerud čistač nalepnica i lepka 250 ml

920,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Delotvorno i brzo odstranjuje naplepnice, etikete, ostatke lepka i zalepljene trake, crte od taloga, gumu, ruž za usne, mastilo i tuš, ulje, mast, smolu, kartran i čađ. Za sve površine od stakla, kamena, keramike, drveta, PVC-a i tkanine. UPUTSVTVO ZA UPOTREBU : Krpu natopiti MELLERUD odstranjivačem lepka i nalepnica. Ostatke lepka dobro namočiti tom krpom, ostaviti da kratko deluje. Početi na jednom kraju, tapkanjem ivica odvojiti delove ostatka lepka. Eventualne ostatke ponovo obraditi. Posle toga oprati sa dosta vode. Kod fleka: ukloniti trljanjem namočenom krpom, ponovo obraditi. Potom oprati sa mnogo vode. Kod osteljivih površina, npr. lakiranih površina i plastike sa visokim sjajem: razrediti MELLERUD sredtsvo u odnosu 1:1 sa sredstvom za pranje posuđa. NAPOMENA: Pre upotrebe ispitati osetljivost površine ne neupadljivom mestu. Nije pogodan za veoma osetljivu plastiku, kao npr. akril (pleksiglas). Zapaljivo.

Mellerud čistač stakla i ogledala 500 ml

390,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Snažno čisti stvarajući površinu bez tragova. Uklanja ostatke i masne naslage kao sto su karmin, kreme i nikotin. Koristi se na staklenim površinama kao što su prozori, automobilski prozori, stakleni stolovi, vrata, monitori, ogledala, plocice, itd. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Ravnomerno naprskajte površinu i ostavite kratko da deluje. Obrišite na uobičajen način suvom čistom krpom, ubrusom ili kožnom krpom. Ponovite postupak na veoma zaprljanim površinama. Ponavljanje tretmana povećava zaštitu od kondenzacije. Na farbanim površinama sredstvo prvo nanesite na vlažnu krpu. NAPOMENA: Čuvajte van domašaja dece.

Mellerud buđ eliminator 500 ml

930,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Ovo sredstvo za čišćenje odstranjuje buđ u unutrašnjem prostoru kuće, u sauni, u kupatilu ili bazenu. Sredstvo samo poprskati na površinu koja se čisti. Trenutni rezultati! Ovo sredtsvo uništava buđ, gljivice, bakterije i alge na pločicama, fugnama, zidovima, plafonima, drvetu i plastici. Dezinfikuje i deluje preventivno . UPUTSTVO: Mrlje ne tretirati drugim sredstvom pre upotrebe ovog sredstva. Poprskati mrlju sa rastojanja od 5cm. Sačekati oko 1h i nakon toga isprati velikom količinom. Sredstsvo ispitati pre upotrebe na manjoj površini . NAPOMENA: Nadražuje oči i kožu. Čuvati van domašaja dece. Nositi zaštitne rukavice. U slučaju gutanja odmah se obratiti doktoru i pokazati mu ambalažu ili etiketu

Mellerud sredstvo za odčepljivanje odvoda

550,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Deluje na umivaonicima, sudoperama, tuš kabinama, kadama, wc šoljama i odvodima. U najkraćem vremenu se u odvodima i cevima razlažu ostaci hrane, sapuna, kose, vata i dr. Zamrznuti odvodi se pomoću ovog sredstva odleđuju . UPUTSTVO: Kod začepljenja odvoda ili cevi odstraniti vodu. Sipati pola čepa u odvodni otvor, pa isprati jednom čašom hladne vode (postoji opasnost od prskanja). Pustiti da deluje pola sata, nakon toga temeljno isprati hladnom vodom. Kod jakih začepljenja ponoviti postupak i pustiti da deluje. Radi prevencije neprijatnih mirisa, svake nedelje sipati pola čepa sredstva u odvod i isprati jednom čašom hladne vode. NAPOMENA: Proizvod snažno reaguje sa vodom uz stvaranje toplote. Prekomerno doziranje može dovesti do pregrevanja i time do deformacije plastičnih cevi ili stvrdnjavanja samih proizvoda u cevima. Ne koristiti na aluminijumskim posudama i pocinkovanim cevima, odvode nikad ne zatvarati čepovima. Ne sipati vodu u bocu sa proizvodom. Bocu čvrsto zatvoriti posle upotrebe. Ne istresati u korpu za papire ili kantu za smeće.

Mellerud čistač tuš kabina

770,00 RSD sa PDV
Mellerud čistač tuš kabina odstranjuje ostatke vodenog kamenca i sapuna sa staklenih porvšina tuš kabine. Potrebno je nakon tuširanja poprskati kabinu i pustiti da sredstvo počne da deluje, zatim isprati vodom i to je sve! Pri jako prljavim površinama, površinu dodatno prebrišite sunđerom. Mellerud čistač tuš kabina se ne preporučuje za upotrebu kod pločica koje su osetljive na kiselinu; poput prirodnog kamena koji sadrži krečnjak, kao što je mermer. Pakovanje 500ml. 

Mellerud čistač odvoda gel

750,00 RSD sa PDV

Opis proizvoda:

Temeljno oslobađa začepljene odvode i cevi, rastvara ostatke, ravnomerno se raspoređuje u cevima i odvodima. Eliminiše neprijatan miris. Može se koristiti u plastičnim i metalnim cevima, jer ne proizvodi toplotu. Efektan je u tuš kabinama, odvodima, kadama, toaletima i svim ostalim odvodima. Brzo rastvara ostatke hrane, sapuna, kose, vate, itd. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Ukloniti vodu koja se skupila usled začepljenja. Sipati oko 250 mll (1/4 boce) u odvod. Ostaviti 30 minuta da deluje. Isprati temeljno toplom vodom. U slučaju jačih začepljenja ponoviti postupak i ostaviti da deluje preko noći. Za sprečavanje neprijatnog mirisa, sipati 50 ml u odvod jednom nedeljno. NAPOMENA: Izbegavati prskanje na osetljive površine kao što su aluminijum, lak, plastika i drvo i sa njih sredstvo odmah obrisati. Sadrži natrijum hidroksid. Može izazvati kaustične opekotine. Čuvati sredstvo zaključano i van dometa dece. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati sa puno vode i kontaktirati doktora. Nositi odgovarajuće rukavice i zaštitne naočare prilikom upotrebe. U slučaju incidenta kontaktirajte odmah doktora i pokažite mu etiketu.