Приказан један резултат

Приказати 9 24 36
Филтрирано од

  Potrebna vam je ugradnja?

  DOM električni bojler

  21.000,00 RSD22.150,00 RSD sa PDV
  Standardni vertikalni bojleri za kupatila i druge namene , u zapremini od 50 i 80 litara i predviđeni za rad pod pritiskom od 0,6 MPa (6 bar-a). Kazan bojlera je izrađen od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika – INOX-a, koji obezbeđuju lako i kvalitetno snabdevanje fiziološki ispravnom zagrejanom vodom. Izolacija omogućava dugotrajno korišćenje tople vode i bez velikih gubitaka toplote, čime se dobija na uštedi električne energije. Lepog dizajna i pored osnovne   namene može predstavljati i ukras u Vašem kupatilu.

  Preduzeće je osnovano 1989. godine, u Pančevu, kao mala radionica, tehnički servis i prodaja opreme za vodovod i grejanje. Pateći potrebe tržišta, od 1996. godine se pokreće proizvodnja inox kazana, kao rezervnih delova za gotovo sve marke i tipove bojlera zastupljenih na tadašnjem našem tržištu. Potom je pokrenuta proizvodnja i kompletnih bojlera, u početku zapremine 50 i 80 litara. Kako su godine prolazile, asortiman proizvoda se širio, kvalitet poboljšavao, a produktivnost rasla.

  Robna marka pod kojim su naši proizvodi poznati je DOM bojleri.

  Danas oko 30 zaposlenih u D.O.O. INOX-PRERADA PANČEVO, proizvodi preko 80 vrsta i različitih tipova proizvoda, kako za domaće, tako i za inostrano tržište. Pored bojlera preduzeće nudi široku paletu proizvoda od inox-a, kao i drugih proizvoda i usluga namenjenih domaćem tržištu.