Приказани сви од укупно 10 резултата

Приказати 9 24 36
Филтрирано од

  Potrebna vam je ugradnja?

  Mellerud Čistač Sanitarija Snažni 500ml

  880,00 RSD sa PDV
  • Brzo i delotvorno uklanja tvrdokorne mrlje od vodenog kamenca, sivi film, ostatke sapuna i rđe sa svih površina u sanitarnim prostorijama
  • Otklanja neugledne naslage i sprečava nastajanje bakterija i klica
  • Gelasta struktura omogućava produženo dejstvo na prljavštinu i sprečava pojavu kamenca na vertikalnim površinama.

  Opis proizvoda:

  Deluje samoaktivno. Brzo i delotvorno uklanja tvrdokorne mrlje od vodenog kamenca, sivi film, ostatke sapuna i rđe sa svih površina u sanitarnim prostorijama koje su otporne na kiseline kao što su: pločice, umivaonici, kade, tuševi, masažne kade, wc šolje i armature. Otklanja neugledne naslage i sprečava nastajanje bakterija i klica. Gelasta struktura omogućava produženo dejstvo na prljavštinu i sprečava pojavu kamenca na vertikalnim površinama.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  Raspršiti po površini u nerazređenom stanju. Ostaviti kratko da deluje a zatim isprati velikom količinom vode. Kod tvrdokornih naslaga, nakon raspršivanja dodatno obraditi sunđerom i isprati. Naknadno poliranje najčešće nije potrebno.

  NAPOMENA:

  Ne koristiti na pločicama i površinama koje su osetljive na kiseline kao što su krečnjački prirodni i veštački kamen npr. mermer, jura, travetrin, teraco i neke vrste granita. Na emajliranim površinama ostaviti da deluje kratko. Pre primene testirati na manje uočljivom mestu.

  Mellerud čistač kamenca i mrlja od urina 1l

  810,00 RSD sa PDV

  Opis proizvoda:

  Ovo sredstvo za čišćenje mrlja od urina i vodenog kamenca , odstranjuje brzo i efikasno urinski kamenac , sapunasti kamenac i mrlje od rđe. Sredstvo je namenjeno za čišćenje toaleta, bidea, pisora i sanitarnih prostorija. UPUTSTVO: Ovo sredstvo za odstranjivanje vodenog kamenca i mrlja od urina , nanositi na površinu prskalicom ili u zavisnosti od stepena zaprljanja. Sipati 1-2 šoljice nerazređenog sredstva u wc šolju ili pisoar. Ostaviti sredstvo da deluje na zaprljanje i tek posle toga površinu oribati wc četkom . Temeljno isprati vodom . Pri jačim zaprljanjima ili starijim naslagama kamenca , eventualno ponoviti celi postupak čišćenja. NAPOMENA: Ovo sredstvo ne koristiti na površinama koje su osteljive na površine. Pre upotrebe isprobati na neupadljivom mestu .

  Mellerud čistač cementnih ostataka 1l

  Opis proizvoda:

  Čistač cementnih ostataka odstranjuje brzo i efikasno ispupčenja nastala pojavom šalitre. Ovo sredstvo samo od sebe čisti prljavštinu sa keramičkih pločica, prirodnog kamena bez krečnjaka poput granita, kvarcita, preradjenog kamena. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Površinu navlažiti lagano vodom. Sredstvo naneti na površinu nerazređeno, i to prskalicom ili sunđerom. Pustiti da površina upije naneto sredstvo, i tek nakon toga izribati jako četkom i isprati sa puno vode. Prilikom radnog postupka ne dopustiti da se površina čišćenja osuši. 1 litra je dovoljna za oko 10-15m² , zavisno od zaprljanosti površine. NAPOMENA: Ovo sredstvo se ne primenjuje na pločicama i površinama koje su osetljive na kiseline, poput mermera, različitih granita, emajla i hroma. Pre upotrebe sredstvo isprobati na manje vidljivom mestu. Armature i metalne predmete pokriti za vreme upotrebe ovog sredstva.

  Mellerud čistač silikona 250 ml

  1.110,00 RSD sa PDV

  Opis proizvoda:

  Bez ostataka odstranjuje sveže i stvrdnute slojeve silikona sa npr. akrila, stakla, keramičkih pločica, cotto pločica, drveta, emajla, porcelana i drugih površina otpornih na kiseline. UPUTSVTO: Pre upotrebe promućkati proizvod. Najpre iseći slojeve silikona strugačem silikona. Posle toga na preostali sloj četkom ravnomerno nanetI Mellerud čistač silikona. Ne koristiti previše štedljivo. Kod malih ostataka silikona dovoljno je vreme delovanja od otprilike 1h. Kod tvrdokornih naslaga trebalo bi se  pridržavati vremena delovanja od 12h. Posle vremena delovanja, špahtlom mehanički odstraniti odvojeni silikon i obrisati krpom. Prema potrebi ponoviti primenu . NAPOMENA: Ne primenjivati na površinama osetljivim na kiseline kao što su prirodni i veštački kamen koji sadrži kreč npr. mermer, terrazzo ili razni tamni graniti. Na prirodnom kamenu može da izazove promenu boje. Na emajlu i hromu ostaviti da deluje max 1h. Uvek prethodno ispitati osetljivost površine na neupadljivom mestu .

  Mellerud čistač stakla i ogledala 500 ml

  680,00 RSD sa PDV

  Opis proizvoda:

  Snažno čisti stvarajući površinu bez tragova. Uklanja ostatke i masne naslage kao sto su karmin, kreme i nikotin. Koristi se na staklenim površinama kao što su prozori, automobilski prozori, stakleni stolovi, vrata, monitori, ogledala, plocice, itd. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Ravnomerno naprskajte površinu i ostavite kratko da deluje. Obrišite na uobičajen način suvom čistom krpom, ubrusom ili kožnom krpom. Ponovite postupak na veoma zaprljanim površinama. Ponavljanje tretmana povećava zaštitu od kondenzacije. Na farbanim površinama sredstvo prvo nanesite na vlažnu krpu. NAPOMENA: Čuvajte van domašaja dece.

  Mellerud buđ eliminator 500 ml

  930,00 RSD sa PDV

  Opis proizvoda:

  Ovo sredstvo za čišćenje odstranjuje buđ u unutrašnjem prostoru kuće, u sauni, u kupatilu ili bazenu. Sredstvo samo poprskati na površinu koja se čisti. Trenutni rezultati! Ovo sredtsvo uništava buđ, gljivice, bakterije i alge na pločicama, fugnama, zidovima, plafonima, drvetu i plastici. Dezinfikuje i deluje preventivno . UPUTSTVO: Mrlje ne tretirati drugim sredstvom pre upotrebe ovog sredstva. Poprskati mrlju sa rastojanja od 5cm. Sačekati oko 1h i nakon toga isprati velikom količinom. Sredstsvo ispitati pre upotrebe na manjoj površini . NAPOMENA: Nadražuje oči i kožu. Čuvati van domašaja dece. Nositi zaštitne rukavice. U slučaju gutanja odmah se obratiti doktoru i pokazati mu ambalažu ili etiketu

  Mellerud sredstvo za odčepljivanje odvoda

  1.100,00 RSD sa PDV

  Opis proizvoda:

  Deluje na umivaonicima, sudoperama, tuš kabinama, kadama, wc šoljama i odvodima. U najkraćem vremenu se u odvodima i cevima razlažu ostaci hrane, sapuna, kose, vata i dr. Zamrznuti odvodi se pomoću ovog sredstva odleđuju . UPUTSTVO: Kod začepljenja odvoda ili cevi odstraniti vodu. Sipati pola čepa u odvodni otvor, pa isprati jednom čašom hladne vode (postoji opasnost od prskanja). Pustiti da deluje pola sata, nakon toga temeljno isprati hladnom vodom. Kod jakih začepljenja ponoviti postupak i pustiti da deluje. Radi prevencije neprijatnih mirisa, svake nedelje sipati pola čepa sredstva u odvod i isprati jednom čašom hladne vode. NAPOMENA: Proizvod snažno reaguje sa vodom uz stvaranje toplote. Prekomerno doziranje može dovesti do pregrevanja i time do deformacije plastičnih cevi ili stvrdnjavanja samih proizvoda u cevima. Ne koristiti na aluminijumskim posudama i pocinkovanim cevima, odvode nikad ne zatvarati čepovima. Ne sipati vodu u bocu sa proizvodom. Bocu čvrsto zatvoriti posle upotrebe. Ne istresati u korpu za papire ili kantu za smeće.

  Mellerud čistač tuš kabina

  770,00 RSD sa PDV
  Mellerud čistač tuš kabina odstranjuje ostatke vodenog kamenca i sapuna sa staklenih porvšina tuš kabine. Potrebno je nakon tuširanja poprskati kabinu i pustiti da sredstvo počne da deluje, zatim isprati vodom i to je sve! Pri jako prljavim površinama, površinu dodatno prebrišite sunđerom. Mellerud čistač tuš kabina se ne preporučuje za upotrebu kod pločica koje su osetljive na kiselinu; poput prirodnog kamena koji sadrži krečnjak, kao što je mermer. Pakovanje 500ml. 

  Mellerud čistač odvoda gel

  750,00 RSD sa PDV

  Opis proizvoda:

  Temeljno oslobađa začepljene odvode i cevi, rastvara ostatke, ravnomerno se raspoređuje u cevima i odvodima. Eliminiše neprijatan miris. Može se koristiti u plastičnim i metalnim cevima, jer ne proizvodi toplotu. Efektan je u tuš kabinama, odvodima, kadama, toaletima i svim ostalim odvodima. Brzo rastvara ostatke hrane, sapuna, kose, vate, itd. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Ukloniti vodu koja se skupila usled začepljenja. Sipati oko 250 mll (1/4 boce) u odvod. Ostaviti 30 minuta da deluje. Isprati temeljno toplom vodom. U slučaju jačih začepljenja ponoviti postupak i ostaviti da deluje preko noći. Za sprečavanje neprijatnog mirisa, sipati 50 ml u odvod jednom nedeljno. NAPOMENA: Izbegavati prskanje na osetljive površine kao što su aluminijum, lak, plastika i drvo i sa njih sredstvo odmah obrisati. Sadrži natrijum hidroksid. Može izazvati kaustične opekotine. Čuvati sredstvo zaključano i van dometa dece. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati sa puno vode i kontaktirati doktora. Nositi odgovarajuće rukavice i zaštitne naočare prilikom upotrebe. U slučaju incidenta kontaktirajte odmah doktora i pokažite mu etiketu.

  Mellerud čistač fugni

  790,00 RSD sa PDV
  Specijalno sredstvo za čišćenje zidne i podne fugne na pločicama od prljavih naslaga, prašine, masnoće i slilno.  Oslobađa zidne i podne fugne na pločicama od masti i ulja, raznoraznih ostataka, prljavih naslaga itd. Za fugne na pločicama i prirodnom kamepnu u kupatilima i kuhinji.
  Pakovanje 500ml. 

  Više od 30 godina je MELLERUD CHEMIE GMBH uspešan nemački proizvođač i distributer specijalizovanih proizvoda za negu i čišćenje. Tim u laboratoriji vrlo pažljivo nadgleda pridržavanje najviših mogućih standarda i neprekidno radi na razvoju novih proizvoda i usavršavanju onih starih.

  Godine uspešnog istraživanja i razvoja čuvaju našu tehničku prednost i umeće što nam omogućuje kao liderima na tržištu sa velikim asortimanom proizvoda da prepoznamo buduće trendove i razvijamo proizvode koji će ići u skladu sa njima.