Saveti

Izbor keramičkih pločica

Izbor keramičkih pločica, kao neizostavnog elementa prilikom opremanja kupatila, može se svrstati u “slatke muke”. Izbor je veliki, ponuda inspirativna, a kombinacije neograničene. U našsem prodajnom salonu, mozete uz sve mere predostrožnosti odabrati pločice koje se najbolje uklapaju u Vaše ideje.

Sa zadovoljstvom ćemo pomoći savetima i sugestijama.

Dimenzije pločica

Po pitanju dimenzija, na tržištu se konstantno pojavljuju noviteti. S jedne strane, sve više je formata manjih dimenzija koje omogućavaju raznovrsne kombincije slaganja pločica. Manje dimenzije pločica, takođe kao prednost imaju i to što je potrebno manje krojenja i sečenja, pa samim tim je i manje otpada prilikom postavljanja.

S druge strane, sve više je modela pločica velikih dimenzija. Montaža ovakvih pločica je obavlja postavljanjem nekoliko komada, pa je površina glatka i bez fuga, sto kupatilu daje dozu elegancije.

Kako biste se lakše pronašli pločice željenih dimenzija, grupisali smo pločice istih dimenzija u kategorije.

Dezani pločica

Proizvođači nove kolekcije pločica uglavnom grupišu i serije koje su estetski međusobno uklapaju. Kombinacijom više različitih dezena, dobija se efektan dizajn kupatila. Da ne biste pretraživali i razmišljali koji dezen se sa kojim uklapa, grupisali smo pločice istih serija, kako biste imali pregled cele serije na jednom mestu.

Online prodaja pločica

Trudimo se da u našu ponudu uvrstimo što veći izbor, kako po pitanju dezena, tako i po pitanju kvaliteta i proizvođača. Pratite naš web sajt, ali ukoliko ne pronalazite željene dezene, posetite nas, jer ćete u našem prodajnom salonu zasigurno pronaći ono pto tražite.

*na teritoriji Beograda, za porudžbine preko 5000 rsd, kupljenu robu dostavljamo do Vaše adrese. Za detalje, obratite se našim prodavcima.

Ponudu keramičkih pločica pogledajte ovde: Pločice