U našoj ponudi:

Trudimo se da u našem asortimanu uvek imamo sve što je neophodno za sitne popravke u domaćinstvu. Baš sve one sitnice koje su uvek potrebne prilikom sitnih popravki: točkići sa tuš kabine, brinox creva, ventili različitih namena, grejači za bojler… spisak je beskrajan… Osim toga, nudimo i sve neophodno za opremanje kupatila: od keramičkih pločica preko sanitarija i baterija, pa do kupatilskog nameštaja i galanterije… Nudimo još mnogo toga.

Majstori i serviseri

Ukoliko želite da uvek tačno znate gde možete pronaći sve neophodno za svoj rad, pogledajte našu ponudu ili posetite naš prodajni salon. Želimo da Vam olakšamo poslovanje tako što ćemo obezbediti sve što Vam može zatrebati prilikom sitnih popravki, ali i kompletnog opremanja kupatila. Osim što ćete imati pouzdanog snabdevača, želimo i da Vas nagradimo posebnim pogodnostima.

Majstor
Potražite na sajtu ili u našoj radnji

ASORTIMAN PROIZVODA

Trudimo se da obezbedimo sve što vam je potrebno
1.
Lično ili telefonom

JAVITE NAM SE

…ili putem ovog formulara:

2.
Mi za Vas

KREIRAMO NALOG

kako bismo beležili Vaše kupovine

3.
Pretražujete našu ponudu

KUPUJETE

u našoj radnji ili preko sajta

4.
Na kraju meseca

OSTVARUJETE BONUS

Koji možete koristiti prilikom narednih kupovina

Pogodnosti

Ostvarite popust prilikom kupovine neophodnih artikala iz našeg asortimana. Kontaktirajte nas putem telefona, emaila ili lično u našem prodajnom salonu kako bismo se dogovorili o uslovima saradnje.

Obezbedite 10  % popusta na prodajne cene!