Saveti

Confluo slivnici za kupatilo

Confluo Standard Classic kupatilski slivnici sa kvadratnom prohromskom rešetkom su moderno i praktično rešenje za odvod u kupatilu. Pored jednostavne ugradnje, široke lepeze modela, ovi slivnici su i moderan detalj . Svi modeli imaju telo od plastike i rešetku od prohroma. Rešetku možete odabrati u nekoliko opcija: Tide, Drops, Square, sa maskom ili bez. Baze slivnika su takođe ponuđene u više različitih opcija kako biste odabrali model koji odgovara Vašem kupatilu. Sve baze Confluo Standard Classic modela imaju DN 50 mm izlaze i DN 40 mm ulaze sa protokom od čak 48 l/min. Minimalna visina ugradnje je od 56 mm do 78 mm, u zavisnosti od modela.

Pripreme za postavljanje Confluo Slivnika

Pre samog postavljanja slivnika, potrebno je odrediti mesto gde će se on nalaziti. Minimalna visina za ugradnju slivnika je 64-71 mm, a nagib poda prostorije gde se slivnik montira mora biti takav da slivnik bude najniža tačka. Kada definišete željenu visinu slivnika, odsecite reducir kako bi slivnik bio na željenoj visini.

Površina oko slivnika

Neophodno je proveriti da li slivnik leži ravno na površini, kao i to da je odvodna cev na koju se slivnik povezuje u položaju koji ima pad bar 2%. Okvirno toliko je potrebno da bude i pad površine oko slivnika ka slivniku. Takođe, tokom montaže, potrebno je voditi računa da nosač rešetke ostane čist.

Hidroizolacija

Nakon postavljanja baze slivnika, potrebno je naneti prvi sloj hidroizolacije. Nakon sušenja prvog sloja hidroizolacije ( minimalno 5 h i optimalno 12h), potrebno je postaviti hidroizolacionu manžetnu. Nakon toga, potrebno je naneti drugi sloj hidroizolacione mase koja se suši 24-48h.

Kompletiranje slivnika

Nakon sušenja hidroizolacione mase, na red dolazi keramika. Vaše odabrane keramičke pločice postavite tako da okruže slivnik, a prostor između pločica i slovnika, popunite sanitarnim silikonom. Na taj način kompletirate vodo nepropustljivost površine u Vašem kupatilu. Odaberite model rešetke koji Vam se dopada, Drops, Tide ili Square i postavite ga na slivnik.

Postavljanje  Confluo slivnika

Za postavljanje slivnika, kao i drugih elemenata u kupatilu, svakako je najbolje potražiti pomoć stručnog lica. Međutim kako biste odabrali najbolji model, pogledajte kako izgleda montaža slivnika.

Odaberite Confluo Slivnik

Kako biste odabrai model slivnika koji Vam odgovara, pogledajte ponudu u našj online prodavnici:

Confluo slivnik Square Maska 150×150

2.125,00 RSD sa PDV
Slivnik dimenzija 150x150 mm, sa rešetkom i maskom. U ponudi su 4 vrste slivnika sa horizontalnom bazom.

Confluo slivnik Square 150×150

2.125,00 RSD sa PDV
Slivnik dimenzija 150x150 mm, sa rešetkom. U ponudi su 4 vrste slivnika sa horizontalnom bazom.

Confluo slivnik Tide 150×150

2.125,00 RSD sa PDV
Slivnik dimenzija 150x150 mm, sa talasastom rešetkom. U ponudi su 4 vrste slivnika sa horizontalnom bazom.

Confluo slivnik Drops 150×150

2.125,00 RSD sa PDV
Slivnik dimenzija 150x150 mm, sa tačkastom rešetkom. U ponudi su 4 vrste slivnika sa horizontalnom bazom.