Saveti

Dezeni prirodnih materijala u kupatilu

Tradicionalno bela ili moderna crna, najčešći su izbor za opremanje kupatila. I same sanitarije su izrađene pretežno u beloj boji, pa je tako i najlakše kombinovati opremanje kupatila. Najveći je izbor, i najlakše se pronalazi sanitarija bele boje, pa je to ujedno i najčešći izbor. Svakako je i održavanje jedan od faktora zbog kojih najčešće biramo belo.

Prirodni tonovi

Zemljani tonovi i dezeni teksture drveta, doprinose toplini enterijera. Upravo su to materijali koji se često viđaju u najekskluzivnijim svetskim hotelima. Osećaj opuštanja, relaksacije i udobnosti, postiže se upravo upotrebom ovakvih tonova u opremanju enterijera. U tropskim krajevima česta je upotreba bambusa u kombinaciji sa različitim teksturama kamena.

Moderne tehnologije i materijali koji se koriste u proizvodnji nameštaja za kupatilo i galanterije, omogućavaju raznovrsnost u dezenima. Upravo iz tog razloga smo u mogućnosti da na tržištu pronađemo vrlo interesantna rešenja koja svojim izgledom doprinose udobnosti kupatila. Verodostojni dezeni različitih vrsta drveta, ali i obrada drveta na način da ono bude otporno na sapoljne uticaje, doprineli su tome da svoje kupatilo možemo opremiti kao SPA oazu.

Nameštaj Tendance, dezena bambusa

Serije Tendance nameštaja nude upravo dezen bambus drveta. Nekoliko ormarića različitih dimenzija nude prostor za odlaganje u kupatilu. U ponudi su modeli sa otvorenim policama, sa zatvorenim policama, ali i vertikale za više polica za odlaganje.

Stalak za toalet papir ujedno predstavlja i prostor za odlaganje manjih dimenzija.

Odlaganje u kupatilu

Interesantnan element jeste i stalak koji se postavlja iznad WC šolje. On omogučava da se maksimalno iskoristi prostor pa je posebno pogodan za manja kupatila. Pojedini modeli nude i zatvoreni ormarić iznad WC šolje, pa se na taj način dobija dodatan prostor za odlaganje.

Ormarić za umivaonik

Nezaobilazan element u kupatilu je i ormarić za umivaonik. Pored toga što je praktičan za odlaganje, on i estetski dopunjuje enterijer kupatila. Uklopite umivaonik koji Vam se dopada sa ormarićem dezena bambusa. U zavisnosti od dezena koji odaberete, može se uklopiti i sa belim umivaonikom ili sa umivaonikom dezena kamena.

Tendance galanterija

Kompletiranju opremanja kupatila svakako završnu notu daje galanterija. Interesantni držači peškira u obliku merdevina su svakako interesantan detalj. Adekvatan držač sapuna ili viseće police svakako upotpunjuju ambijent.

Osim dezena bambusa, tu su i komadi galanterije dezena kamena kao dodatak koji će kompletirati opremanje jednog opuštajućeg kupatila.