Saveti

Nadgradni umivaonici

Centralni deo kupatila, prvo sa čime se susrećemo svakog jutra i poslednje gde na kraju dana obavljamo ličnu higijenu, je umivaonik. Ukoliko nije baš po Vašoj meri, možda je pravi momenat da potražite baš onaj koji jeste!

Tipovi umivaonika

Za odabir umivaonika svakako presudnu ulogu uma veličina kupatila. Svakako proverite koliko prostora u Vašem kupatilu možete izdvojiti za umivaonik. Ukoliko spadate u onu grupu “srećnika” kojima prostor nije ograničen, svakako imate mogućnost da se prepustite izboru modela većih dimenzija. Poseban efekat se postiže dvodelnim umivaonikom ili dva odvojena nadgradna. Kupatilo dobija notu luksuza i komfora.

Ovalni umivaonici

Osim standardnih umivaonika pravougaonog oblika, odabirom ovalnih nadgradnih umivaonika dobijate “Spa” efekat u svom kupatilu. Umivaonik svojim oblikom privlači pažnju i predstavlja centralni element istog. Obzirom da postoji veliki izbor dimenzija, ovakav umivaonik može biti izbor i za manja kupatila.

Umivaonici u boji

Novi trendovi u opremanju kupatila otvaraju širok spektar kombinacija kako po pitanju materijal, tako i po pitanju dezena i boja. Tako su i umivaonici postali element kupatila koji ne mora biti isključivo bele boje. Kao veoma popularna boja za sanitarije ali i armaturu u kupatilima, pokazala se crna boja. Sve veči broj proizvođača nudi upravo sanitarije u ovoj boji, kako u mat, tako i u sjajnoj varijanti. Malo hrabriji izbor bi mogao biti i odabr sanitarija u nekoj boji. Dobrom kombinacijom keramike i sanitarija, može se stvoriti pravo umetničko delo po pitanju uređenja enterijera. Za “luxury style” tu su i umivaonici sa zlatnim ili srebrnim elementima.

-29%Novo
bela
bela mat
crna
crna mat
crvena
mint
roza
siva mat

Umivaonik Etna Color

9.950,00 RSD27.850,00 RSD sa PDV
Bocchi Etna nadgradni lavabo. Dimenzije: 58 - 37 - 16 cm. Težina: 6,97 kg Umivaonik se može poručiti u različitim bojama, kako biste svom kupatilu dali poseban pečat. Crvena, narandžasta, plava, roza, braon ili nike nijansa sive... Izbor je veliki.
-5%Novo
bela
bela mat
biskvit
braon
crna
crna mat
crvena
jasmin mat
kasmir mat
mint
narandzasta
plava
roza
siva mat
tamno siva
zuta

Umivaonik Milano 50

13.800,00 RSD24.000,00 RSD sa PDV
Bocchi Milano nadgradni i konzolni lavabo. Dimenzije: 50,5 - 45 - 18 cm. Težina: 15,75 kg Umivaonik se može poručiti u različitim bojama, kako biste svom kupatilu dali poseban pečat. Crvena, naranddžasta, plava, roza, braon ili nike nijansa sive... Izbor je veliki.

Crni umivaonici

Kao veoma popularna boja za sanitarije ali i armaturu u kupatilima, pokazala se crna boja. Sve veči broj proizvođača nudi upravo sanitarije u ovoj boji, kako u mat, tako i u sjajnoj varijanti. Uz dobru kombinaciju pločica i slavina u crnoj boji, dobijate kupatilo dostojno najluksuznijih hotela.

Umivaonik Milano 37 crni

11.000,00 RSD sa PDV
Nadgradni umivaonik Milano. Umivaonik sa montažom baterija  na umivaonik. Moderan kompaktan lavabo crne boje za kupatila manjih dimenzija. Odabirom Baterija možete dati poseban pečat svom kupatilu. U ponudi su opcije sa montažom slavine sa leve ili desne strane.

Umivaonik Etna mat crni nadgradni

19.550,00 RSD sa PDV
Nadgradni umivaonik Etna. Mat crni umivaonik, dimenzija: 59,5 x 37 cm. Baterija se ne montira na umivaonik.

Umivaonik Etna sjajni crni nadgradni

24.350,00 RSD sa PDV
Nadgradni umivaonik Etna. Sjajno crni umivaonik, dimenzija: 59,5  x 37 cm. Baterija se ne montira na umivaonik.

Ormarić sa umivaonikom

Kako umivaonik nikada ( ili retko kad ) ne ide bez ormarića, onda svakako treba da uklopite i ovaj deo nameštaja. Kako u ponudi imamo raznovrsnu ponudu, na ovu temu ćemo tek pisati, a za savete u odabiru i kombinovanju umivaonika sa odgovarajućim ormarićima, posetite naš salon.