Saveti

Moderni trendovi u opremanju kupatila

Moderna kupatila zahtevju modernizaciju materijala, tehnika, sanitarija, ukratko, svih elemenata koji se upotrebljavaju u opremanju kupatila. Tehnološki procesi u proizvodnji keramičkih pločica, sanitarija, slavina, omogućavaju kombinacije koje se ranije nisu mogle zamisliti.

Stvaranje neklizajućih pločica, omogućilo je pravljenje tuš kade “bez kade”. Dakle, postavlja se tuš paravan ili samo tuš stena u određenom delu kupatila, bez obaveze postavljanja tuš kade. Vodonepropusno svojstvo vezivnih materijala je takođe važan faktor kod kreiranja ovakvih kupatila.Takođe, neizostavan element u kreiranju ovakve tuš kabine jesu tuš kanalice.

Tuš kanalice iz naše ponude

Postavljanje instalacija

Ukoliko opremate novo kupatilo, pre postavljanja keramičkih pločica, potrebno je odrediti položaj tuš kabine. U takozvanoj “sivoj fazi”, postavlja se instalacija za vodu, pa se tada i postavlja instalacija za tuš kanalice. Tuš kanalica je elegantna a istovremeno funkcionalna, a svojim izgledom i dizajnom je dovela do toga da odvod u kupatilu bude u prvom planu. Instalacija koja je ugrađena ispod keramičkih pločica, omogućava slivanje vode, bez zadržavanja. Ujedno, s obzirom da nema kade, koja bi bila fiksnih dimenzija, šire su mogućnosti po pitanju dimenzija same kabine.

Rešetke za tuš kanalice

Iako su tuš kanalice relativno malih dimenzija u odnosu na površinu tuš kabine, daju i estetski poseban šarm kupatilu. Rešetka tuš kanalice može biti od različitih materijala i različitih dezena. Najčešće je rešetka izrađena od prohroma, sa različitim šarama ili bez njih. Takođe, rešetka se može uklopiti u keramičke pločice kojima je obložena tuš kabina. Noviji modeli nude rešetku crne boje.

U našoj online prodavnici možete pronaći izbor tuš kanalica više proizvođača.

Montaža tuš kanalice

Kako biste imali ideju kako izgleda montaža tuš kanalice, predstavljamo kratak video.

Related Posts