Saveti

Tuš kabine

Tuš kabina

Bez obzira volite li više vodene iglice ili pulsirajuće masažne mlazove, dobar tuš je nezamenjiv. Tuširanjem se troši manje vode, a tuševi zauzimaju manje mesta i mogu se ugraditi i u najmanje prostore, što ih čini idealnim za užurbana domaćinstva i postavljanje u druge stambene prostorije.

Raznovrsne kadice zajedno sa velikim izborom kabina i mešalica nudi veliko mnoštvo modela.

Tuš može biti izradjen tačno prema vašim potrebama, od oblika i okova, do temperature i brzine kojom voda izlazi. Većina tuševa je namenjena jednoj osobi. Veličine kabina se razlikuju, stoga nije loše ući u jednu kako biste se sagnuli i protegli, te tako proverili možete li se u njoj Vi ili drugi članovi porodice udobno istuširati.

Tuš-kabina za dve osobe nudi dodatnu lepotu zajedničkog tuširanja ili udobnost većeg prostora. Većina ih je četvrtasta, iako pri planiranju možete računati i na okrugle i sužene modele.

Zapamtite:

  • U skučenom prostoru, tuš-kabine se mogu ugraditi ispod stepeništa ili na odmorištu;
  • Kad određujete ukupnu cenu ugradnje, zatražite ponude za radove na vodovodnim i elektricnim instalacijama, kao i za keramičarske poslove;
  • S ugraditeljem proverite odgovara li sistem koji nameravate kupiti kapacitetu vaše vodovodne instalacije;
  • Kadice za tuš izrađuju se od četiri glavna materijala: čelika, akrila, veštačke smole ili stakloplastike ili keramike. Pređite preko njih rukom da biste ustanovili koji vam je najprijatniji.

 

Related Posts